Måltidsersättning – hur fungerar det?

Måltidsersättning för att gå ner i vikt eller bara en shake som mellanmål?

När skall man använda måltidsersättning och hur fungerar det? När bör man istället använda ett vanligt proteinpulver med högre proteininnehåll?

Den första frågan du bör ställa dig är vilket är ditt mål! Är det att gå ner i vikt eller att öka muskelmassan? Måltidsersättning är ett bra alternativ för dig som vill gå ner i vikt och som vill se resultat snabbt, i kombination med träning uppnås så klart den bästa effekten.

Naturliga råvaror med högt proteininnehåll är tex ägg, fisk, kyckling, kvarg, baljväxter. Fast föda mättar bra men det räcker inte att bara äta en massa protein om du vill öka muskelmassan, du måste träna också!

Om proteinpulver

Proteinpulver har ju en positiv fördel med högt proteininnehåll per gram och är billigt, fast föda är dock alltid att föredra så proteinpulver skall ses som ett komplement.

Tränar du både ofta och med mycket styrketräning kan det alltså vara bra att ta en proteinshake direkt efter dina pass. Men för de flesta av oss är det långt ifrån nödvändigt.
– Särskilt om du vill gå ner i vikt. Då bör du snarare vara medveten om att en proteinshake efter passet innebär att du dricker upp alla de kalorier som du kämpat hårt för att bli av med. Så håll koll på kaloriintaget, det är där det kommer avgöras hur just din viktminskning/viktökning kommer påverkas!

Hur fungerar måltidsersättning?

Måltidsersättare kan vara tex pulver/ soppor, proteinbars eller i andra liknande former. Måltidsersättning är ett näringspreparat som innehåller alla de näringsämnen som kroppen behöver men med lågt innehåll av kalorier(kalorier eller kcal som det också benämns är ett sätt att mäta matens innehåll av energi).

Med måltidsersättningen byter du ut måltid eller måltider och tillför då kroppen färre kalorier än du normalt skulle intagit. Om du tex normalt äter 2100 kalorier per dag(medel för kvinnor i Sverige 31-60 år/män 2600 kalorier per dag).* Tar du istället 8 skopor måltidsersättning per dag når du 976 kalorier, Livsmedelsverkets rekommendation är att nå över 800 kalorier per dag totalt sett för all föda!

Får du i dig färre kalorier än du förbränner tex om du är kvinna och normalt är 2100 kalorier per dag men du äter 976 kalorier per dag, då går du ner i vikt. Ju större skillnad mellan ditt normala intag och ditt verkliga intag desto snabbare resultat.

*Källa Livsmedelsverket https://www.livsmedelsverket.se/livsmedel-och-innehall/naringsamne/energi-kalorier

måltidsersättning köper du här

Köp måltidsersättning här

snickers-shake

Snickers-shake

Recept på god Snickers-shake finner du här!

Hur gott är det inte med en shake som smakar Snickers?! Vi ville därför se vad vi kunde hitta på med vår måltidsersättning.

Resultatet blev en shake med härligt krämig konsistens som mättar bra och som garanterat alla gillar! Prova att göra Snickers-shake själv hemma. Det är enkelt.

Ingredienser:

1 dl Skinnyshake Måltidsersättning Choklad

1 fryst banan

1 msk osötad jordnötssmör

4dl havremjölk eller rismjölk eller vanlig mjölk

Rostade jordnötter eller nötmix att toppa med!

Recept kolasås:

8 färska dadlar

1/2 dl mandeldryck

1krm vaniljpulver

Gör så här:

Sås:

Börja med att ta bort kärnorna ur dalarna och lägga sedan dadlarna i lite vatten så de täcks helt, minst 15 minuter eller tills de är mjuka.

häll bort vattnet och mixa dadlarna med övriga ingredienser för kolasås! Mixa såsen helt slät.

Mixa banan Skinnyshake choklad, jordnötssmör, mjölk, banan tills det fördelat sig ordentligt. Häll upp i glas och lägg över valfri mängd kolasås och lite hackade jordnötter. Klart!

 

proteinglass med skinnyshake

Proteinglass med skinnyshake

Går det göra god Proteinglass med Måltidsersättningen Skinnyshake Päron-vanilj?

Ja definitivt om du som oss på Staygood älskar den gamla glass-godingen Päronsplitt.

Vi började med att köpa formar på Lagerhaus, de säljer ett smidigt kit med glasspinnar och behållare så vem som helst kan enkelt göra glass hemma. Snabbt går det också!

Instruktion recept:

Börja med att diska formarna då det kan finnas rester från fabriken. Blanda vatten och måltidsersättningen Skinnyshake i en shaker, vi använder 1 skopa pulver till ca 2,5dl vatten(eller mjölk/havremjölk/rismjölk).

Skaka ordentligt så att pulver och vätska fördelas. Häll upp i formarna, Ställ in i frysen. Klart!

Proteinglassen är klar att äta inom några timmar! Njut av den härliga proteinglassen med päronsmak oavsett årstid!

 

 

 

 

Myt eller fakta om viktminskning

Myt eller fakta om viktminskning

Myter om viktminskning!

Några av de största myterna om viktminskning kan du läsa om här! Hur bör äta/motionera och tänka kring viktminskning? Läs om myterna här på vår blogg!

Myt nr 1: Överviktiga har sämre ämnesomsättning?

Svar: Det är faktiskt en myt att överviktiga har sämre ämnesomsättning. Kroppens förbränning är högre generellt sätt när man är överviktig. Det är ovanligt med svårigheter med viktminskning på grund av låg ämnesomsättning. Personer med sköldkörtelsjukdomar kan ha en låg ämnesomsättning på grund av sin sjukdom – därutöver är det ytterst få som lider av låg ämnesomsättning.

När det gäller personer med problem med sköldkörteln är det vanligaste att kroppen tillverkar för lite tyroxin och det kan leda till att man kan få hypotyreos, vilket innebär att ämnesomsättningen minskar. En lägre ämnesomsättning minskar det dagliga kaloribehovet, i takt med att färre kalorier förbrukas. Det kan innebära att en person som har låg ämnesomsättning alltså lättare går upp i vikt samt har svårare att minska i vikt. En lindrig hormonrubbning leder dock inte till någon större viktuppgång.

Myt nr 2: Desto mindre jag äter desto mer går jag ner i vikt?

Svar: Det är en allmän uppfattning att ju mindre man äter desto mer går man ner i vikt. Det bästa sättet att gå ner i vikt och hålla vikten är att göra det långsamt. Du behöver ett visst antal kalorier för att fungera, och får du inte i dig det du behöver kan din ämnesomsättning minska. Dessutom, om du inte äter ordentligt kanske du småäter hela tiden istället. Om du skippar frukosten finns det större risk för att du stoppar i dig något onyttigt under förmiddagen. Frukost är extra viktigt eftersom det laddar kroppen med ny energi efter natten och du får igång ämnesomsättningen för resten av dagen.

Myt nr 3: Om man motionerar kan man äta mycket mer?

Svar: Att motionera är för de flesta en viktig del i framgångsrik viktminskning. Framgång kommer först när man förbränner mer kalorier än vad man tillför. Visst gör den som motionerar av med mer energi än den som inte motionerar – men man bör inte tro att en joggingtur i skogen gör att man kan äta tre extra pizzabitar utan att det visar sig på vågen.

Det är inte helt ovanligt att den som börjar motionera tvärtom går upp i vikt eftersom man överkompenserar sin träning genom att äta mer än man förbränt under träningen.

recept chokladbollar med hallon

Lojsans chokladbollar med hallon

Här kan ni hitta Lojsans goda recept på chokladbollar!

Perfekt att ha med sig som mellanmål eller till fikat på jobbet. Byt ut sockriga kakor och bullar mot dessa godbitar.

Receptet är från Lojsans inspirerande blogg och ett samarbete med Staygood. Bloggen: http://lojsans.se/2016/january/saturday-treat.html

Chokladbollarna är fria från gluten, mjölk och raffinerat socker. Receptet ger ca 20-25 bollar.

Recept Chokladbollar med hallon

250 g färska dadlar
1 enkel espresso
1 dl äppelmos (osötad)
5 msk kakao av god kvalitet
2 msk chiafrön
1 1/2 dl riven kokos
2 dl glutenfria havregryn
4 skopor staygood vegansk måltidsersättning Skinnyshake
1 msk kokosolja
en nypa salt.

Riven kokos och frystorkade hallon att rulla i.

Gör så här

Börja med att kärna ur dadlarna och lägg dom i en bunke. Häll på kaffet och äppelmos, vispa ihop till en smet.

Tillsätt riven kokos, kakao, chiafrön, en nypa salt, havregryn och ev protein. Rör runt.

Om smeten blir för lös är det bara att tillsätta mer havregryn.

Rulla bollar i valfri storlek och rulla dom i riven kokos blandat med frystorkade hallon. Om du inte äter alla med en gång går de bra att förvara i kylen.

Bra tips för viktminskning nr4

Identifiera kalorifällor

Ett tips om du snabbt och enkelt vill identifiera livsmedel med mycket kalorier är att se upp för följande ord på förpackningar och menyer: Friterad/gratinerad/marinerad/ost/krämig/Alfredo/Carbonara/chillinötter/bearnaisesås/alkohol/choklad/läsk/kakor/saft.

 

bra tips viktminskning

Bra tips för viktminskning nr3

Ändra tankesätt

Se dig själv som den du gärna vill vara i framtiden, ta god tid på dig att tänka igenom det och ta med alla detaljer för att skapa dig en tydlig bild. Med en målbild kanske tom en bild på någon du hittat på nätet kan vara en inspiration. Visa den bilden för dig själv, sätt den på kylskåpet och ha det som en påminnelse för dig själv varför du gör de förändringar du gör.

Viktminskning som fungerar

Viktminskning som fungerar över tid är lättast om man håller sig till det enkla, tex äter sig mätt på riktig mat istället för att småäta eller äta mat med mycket kalorier tex feta såser/hamburgare/pizza osv.

Hur skulle ditt liv se ut

Hur skulle du tänka om du redan nu hade nått ditt mål? Hur skulle du välja din mat? Skulle du gå, röra dig, tala, känna dig annorlunda än nu? Vad skulle du tycka om dig själv? Vilka kläder skulle du vilja använda och trivas i? Hur skulle du förhålla dig till andra? Vilka kroppsförnimmelser skulle du iaktta om du redan var där?

Tänk på ditt mål och din attraktiva framtidsbild. Vilken skillnad skulle det göra om du övade dig på att befinna dig i det nya tillståndet? Ju mer du övar dig på det du gärna vill uppnå, desto snabbare blir det en realitet.

tips viktminskning nummer 2

Bra tips för viktminskning nr2

Lär av andra som är smala

Forskning visar att kvinnor som är naturligt smala tänker annorlunda – och har ett annat förhållningssätt till mat – jämfört med många andra. Genom att agera som att du är en storlek mindre – så kan du också bli det!

Enklaste vägen är ibland att kopiera andra som är smala. Hur äter de/när och hur mycket. Lär av de som är smala, de har ett naturligt förhållande till vikt/mat/kropp. Kan du lära dig av dem hur de gör, ja då kommer du också få framsteg.

De äter lagom mängd

På en skala från ett till tio tenderar smala kvinnor att sluta äta vid sex-sju ungefär – medan andra fortsätter till åtta-tio på skalan. Det kan bero på att känslan av mättnad skiljer sig. Vissa nöjer sig med att bara vara mätt – medan andra vill bli proppmätta. Eller för att äta upp det som finns på tallriken helt enkelt. Genom att minska antalet timmar per dygn med intag av kalorier så kommer resultaten förbättras!

 

bra tips för viktminskning

Bra tips för viktminskning nr1

Viktminskning skall inte behöva vara varken svårt eller krångligt. Ibland blir viktminskning en återkommande procedur och då kan det vara bra att komma ihåg vad som fungerade bra tidigare och ta lärdom av det. Det underlättar om det finns en strategi och en tanke med de förändringar som skall ske. Då kommer resultatet bli bättre på sikt!

Vi vill dela med oss av några saker som fungerar.

1. När du handlar köp smarta och bra val kasta det dåliga hemma
Med stor sannolikhet kommer du äta det du har hemma. Så finns det godis/chips/kakor/bullar och andra energitäta livsmedel hemma, dvs sådant som har en massa tillsatt socker är sannolikheten stor att du kommer äta dem när suget slår till. Försök gå igenom ditt kök och rensa, handla istället hem kycklingfilé, ägg, baljväxter, och mängder med grönsaker som gör att du alltid har bra alternativ hemma för att äta något hälsosamt.

Lycka till!

bananpannkaka

Bananpannkaka

Bananpannkaka

Godast recept på Bananpannkaka finner du här på vår blogg för nyttiga recept. Receptet är enkelt så det går snabbt att tillaga, bananpannkaka är dessutom ett gott och nyttigt komplement till övriga måltider om du tex vill gå ner i vikt snabbt eller använda som komplement till din träning.

Receptet på bananpannkaka fungerar både på mogna och omogna banner, det är dock enklast att använda mogna då de fördelas snabbast i smeten. Som ett tillval har vi valt ett proteinpulver från måltidsersättningen Skinnyshake, det är valfritt men det gör att måltiden får ett högre proteininnehåll vilket gynnar muskeltillväxten.

Recept på god bananpannkaka

Bananpannkakan blir om man så önskar extra proteinrik genom att tillsätta extra protein, bara lite proteinpulver som behövs så är det klart. Men det går naturligtvis bra utan och de blir minst sagt lika goda!

Ingredienser:

1 banan

2 ägg

1 dl mjölk eller vatten

1 skopa proteinpulver tex vår måltidsersättning SkinnyShake: 

Gör så här:

Mosa bananen med en gaffel i en skål och tillsätt äggen. Häll i vatten eller mjölk, rör runt med en visp tills det blir en jämn och kladdig smet. Klicka ut smeten i stekpannan till små plättar, gör dem inte för tjocka då blir de svåra att få genomstekta. Vi upplever att det blir bäst med tunna plättar. Använd svag värme och stek på båda sidor genom att vända plättarna när de stelnat lite!

För extra smak kan du om så önskas lägga i lite kokosflingor/kakao eller vaniljsocker.

Tillbehör till bananpannkakor:

Eventuellt vill du ha något gott och nyttigt till dina bananpannkakor. Då kan bär/turkisk yoghurt/keso/kesella/kvarg/mango/jordnötsmör/proteinglass/proteinpudding vara ett bra komplement. bara fantasin sätter gränser för hur goda dina Bananpannkakor skall bli!

Nyttiga Pannkakor

Nyttiga Pannkakor

Är du sugen på att göra egna nyttiga pannkakor?! Vi hjälper dig med recept på proteinrika och kalorisnåla nyttiga pannkakor.

Om du vill banta eller gå ner i vikt eller kanske bara hitta nyttiga recept, ja då skall du följa vår blogg där vi delar med oss av tips och idéer för att göra din vardag och resa mot dina mål lättare. Vår blogg är lite av en bakblogg för dig som vill gå ner i vikt, vi erbjuder produkter för viktminskning som är anpassade för att så många som möjligt skall kunna använda dem, därför har vi valt att göra dem glutenfria och laktosfria. Vi erbjuder dessutom några av världens godaste proteinshakes med väldigt lågt innehåll av sötningsmedel(SkinnyShake)

Recept Proteinpannkakor fyllda med Nutella

Recept Proteinpannkakor fyllda med Nutella

Recept Proteinpannkakor fyllda med Nutella

Ingredienser:

Proteinpannkakor från valfritt märke, vi har använt: https://staygood.com/product-category/proteinpannkakor/

Nutella

Smörpapper till Nutellan

Börja med att på ett smörpapper lägga ut klickar av tunn Nutella. Se bild nedan

proteinpannkakor med nutella

Frys in dem och låt dem vara i frysen minst 30 minuter. Klicka sedan ut Proteinpannkakssmeten i stekpannan, gör den väldigt tunn! När du vänt på den några gånger och den är klar, tag då ut en platta med Nutella från frysen. Lägg en av plattorna på proteinpannkakan och snabbt häll på lite smet så den får täcka. Klart!

proteinpannkakor nutella med recept

Recept Glutenfria och Laktosfria Belgiska Proteinvåfflor

Recept Glutenfria och Laktosfria Belgiska Proteinvåfflor

Glutenfritt och Laktosfritt recept på Belgiska Proteinvåfflor

Receptet ger ca 4st belgiska proteinvåfflor. De blir riktigt goda och lite frasiga, perfekt att ha med som mellanmål eller bjuda på till fikat! Det går naturligtvis bra att göra vanliga våfflor i ett platt våffeljärn också, men vi valde ett belgiskt för att få lite extra volym. Proteinvåfflor är ett proteinrikt mål eftersom vår variant på pulver innehåller hela 48g proten per 100g.

Ingredienser:

0,5 dl majsstärkelse (typ Majsena)

0,75 dl Staygood Proteinpancake & Waffle Mix Toffee eller liknande produkt. Köp Staygoods variant här via länken: https://staygood.com/produkt/proteinpannkakor

0,5 tsk bakpulver

0,5 tsk salt

0,5 msk kokosflingor (valfritt)

1 dl mandelmjölk eller vanlig mjölk om du inte har laktosintolerans

1 ägg

0,5 msk olivolja

Tillagning Proteinvåfflor:

Vi har valt att använda ett belgiskt våffeljärn så att vi kan få lite höjd och fluffighet på våfflorna. Använd olivolja att pensla på eller spraya med en pump-spray för olivolja som finns att köpa i de flesta matbutiker.

Rör ihop majsmjöl, proteinpulver och bakpulver med salt och kokos. Häll i kall mjölk, ägg och olja under omrörning. Vispa ihop ordentligt! Grädda i smort våffeljärn. Vispa smeten igen innan du häller i en ny våffla.

Servera med goda tillbehör tex banan, jordgubbar, hallon eller björnbär, Sockerfri chokladsås, Sockerfri sylt, vispgrädde eller kokosgrädde.

!

Recept Proteinbar med SkinnyShake Jordgubb

Recept Proteinbar med SkinnyShake Jordgubb

Gör din egna Proteinbar!

Superduktiga Louise som driven bloggen Lojsans.se har med hjälp av vår måltidsersättning SkinnyShake Jordgubb gjort en härligt god hemlagad Proteinbar. Mer om det samt recept kan du läsa nedan i vår blogg eller besöka hennes blogg här: http://lojsans.se/2016/september/jordgubbsbar-pa-skinnyshake.html
Louise har valt att göra en stor sats som sedan förvaras i frysen och som passar som ett mellanmål inför träningen eller på jobbet.

Recept Proteinbar SkinnyShake Jordgubb ca 10 st:

2dl havregryn
2 skopor protein, skinnyshake jordgubb Länk: https://staygood.com/produkt/skinnyshake-maltidsersattning-jordgubb/
1 msk chiafrön
30 g naturella nötter
30 g torkade tranbär
1/2 dl riven kokos
3-4 msk kokosmjölk
vaniljpulver och en nypa salt

Så här gör du Proteinbars med SkinnyShake:

Hacka nötterna grovt, blanda alla ingredienser i en bunke förutom kokosmjölken. Tillsätt vätskan och blanda till en tjock smet, ev behövs mer vätska berende på hur kompakta du vill ha dom. Tryck ut i en form som är klädd i bakplåtspappar och låt stelna i 1 h i frysen. Skär i rutor och förvara dom i bakplåtspapper i frysen eller kylen om du äter upp dom inom 1v.

Recept Pannacotta med Proteinpulver och Daimcrunch

Recept Pannacotta med Proteinpulver och Daimcrunch

Supergott recept på Pannacotta med Proteinpulver och Daimcrunch

Vill du ha en smarrig dessert som innehåller protein, och som får gästerna att be om receptet innan de går hem?! Denna godsak är inte den nyttigaste vi gjort, men det finns ju tillfällen man vill njuta lite extra. Kanske till nyårsafton eller varför inte när det skall firas födelsedag! I vilket fall som helst är den härligt god därför vill vi ge dig receptet!

Ingredienser Pannacotta med Proteinpulver och Daimcrunch:

För ca 6 personer:

1,5 dels gelatinblad

1 skopa ca 30g Proteinpulver SkinnyShake köp här: https://staygood.com/produkt/skinnyshake-maltidsersattning/

250g mjölkchoklad (det finns osötad eller stevia-sötad choklad att köpa om man vill hellre ha det)

1/2 dl socker

Till garneringen:

0,5 dl kokosmjölk typ Santa Maria

2 dubbeldaim

Någon tesked kakao

Så här gör du Pannacotta med Proteinpulver och Daimcrunch:

Lägg gelatinbladen i kallt vatten på tex ett fat eller en kastrull. Hacka mjölkchokladen till små bitar, lägg chokladen i en bunke. Ställ en kastrull på spisen och häll i grädde och socker. Låt koka upp! Häll sedan grädden och sockret i bunken tillsammans med mjölkchokladen. Häll i gelatinbladen och mixa med en mixerstav tills den blivit slät som en fin pannacotta. Häll sedan hela blandningen i låga glas. Låt stå i kylen minst 3 timmar!

Före servering krossa Daimen grovt med en kniv på en skärbräda och vispa kokosgrädden. Se länk nedan hur du vispar enklast! Som avslutning strö lite kakao över toppen.

Tips för att vispa kokosgrädde kan du läsa om här: https://staygood.com/proteinrik-chokladshake-med-kokosgradde/

 

Proteinrik chokladshake med kokosgrädde

proteinrik chokladshake med kokosgrädde

Proteinrik chokladshake med kokosgrädde

Ett härligt gott recept på en proteinshake med smak av choklad, banan och kokos. Extra topping är lite vispad kokosgrädde. Kan det bli bättre?! Receptet är enkelt och har få ingredienser, en supergod shake som kan användas till måltidsersättning/mellanmål eller bara som en smarrig dessert.

Ingredienser proteinshake:

1/2 banan

0,5 dl grekisk yoghurt eller kokosmjölksyoghurt som veganskt alternativ

2 dl vatten eller mjölk

1 skopa proteinpulver Skinnyshake choklad: https://staygood.com/produkt/skinnyshake-maltidsersattning/

Tillredning proteinrik chokladshake:

Blanda alla ingredienser i en mixer och finfördela till en lagom konsistens. Fyll på med mer vatten/mjölk om du önskar en mer lättflytande proteinshake.

Ingredienser garnering:

200 ml kokosmjölk (vi använde själva Santa Maria Organic Coconut Milk)

Tillredning för att vispa kokosgrädde:

Så här gör du för att vispa kokosgrädde! Eftersom man vill att kokosmjölken ska bli fluffig och fast krävs lite planering och arbete. Ett bra tips är att stoppa förpackningen med kokosoljan i kylen över natten, eller i frysen en stund.

Öppna sedan burken och häll ut den lilla vätska som inte skall användas. Häll sedan den krämiga massan i en bunke eller skål. Vispa till önskad konsistens! Vill man att grädden inte skall sjunka så lätt kan man lägga i mer banan eller havregryn i shaken, eller låta shaken stå i kylen/frysen så den stelnar till lite extra.

Servera och njut!

 

 

 

 

Recept på Proteinpannkakor med kokos och chokladsås

laktosfria glutenfria proteinpannkakor med kokos

Recept på Proteinpannkakor med kokos och chokladsås

Härligt goda laktosfria och glutenfria proteinpannkakor.

Ingredienser för proteinpannkakor:

1 skopa Staygood proteinpannkakor. Köp här: https://staygood.com/produkt/proteinpannkakor/

1 dl vatten eller mjölk(båda smakar lika gott men mjölken gör att de får lite större volym)

Dessa ingredienser ovan räcker för att du skall kunna göra 1st proteinpannkaka.

Tillagning Glutenfria och Laktosfria Proteinpannkakor:

Blanda 1st skopa proteinpannkakspulver med 1dl vatten eller 1dl mjölk i en shaker eller skål. Skaka eller rör tills den fördelat sig fint. Stek omedelbart i teflonpanna med lite olivolja eller matfett.

1 dl vätska samt 1st skopa pulver ger en stor pannkaka, vill du göra mindre dela satsen till önskad storlek som tex plättar. Smaken på proteinpannkakan tycker inte vi påverkas om det är mjölk eller vatten som används, det blir lika gott i båda fallen. Dock får proteinpannkakan med ingrediens av mjölk lite mer volym så justera receptet efter storlek på stekpanna eller efter egna önskemål.

Lågkalori chokladsås

En god chokladsås men inte så fet och full med socker som de man köper färdiga. En chokladsås som även kan användas till glass eller proteinshakes.

Ingredienser:

1 msk kakao

3-4 msk vatten eller mjölk

1/2 tsk Stevia Sugar Ica

Tillagning hemlagad lågkalori chokladsås:

Vispa ihop kakao samt vätska. Låt koka upp försiktigt, dra av kastrullen från spisen. Tillsätt sötningsmedel Stevia Sugar strö. Rör tills allt fördelat sig. Smaka av samt tillsätt eventuellt vaniljessens om du vill ha en sötare smak. Lägg ut Proteinpannkakorna och rulla ihop dem, strö över kokos i valfri mängd. Ringla chokladsåsen över pannkakorna.

Tillbehör:

Kokos

Jordgubbar

Pannkakorna är goda att servera varma eller kalla. Passar både som frukost, mellanmål eller till lunch och ger en mättnad tack vare sitt höga proteininnehåll!

Recept på Glutenfria och Laktosfria Proteinpannkakor

recept pa glutenfria och laktosfria proteinpannkakor

Recept på Glutenfria och Laktosfria Proteinpannkakor

Härligt goda laktosfria och glutenfria proteinpannkakor som kan varieras i oändlighet! Skönt att som allergiker kunna njuta av riktigt goda pannkakor. Lättlagade och fulla med en massa protein. Hela 48g protein per 100g för pannkakorna!

Ingredienser:

1 skopa Staygood proteinpannkakor. Köp här: https://staygood.com/produkt/proteinpannkakor/

1 dl vatten eller mjölk(båda smakar lika gott men mjölken gör att de får lite större volym)

Dessa ingredienser ovan räcker för att du skall kunna göra 1st proteinpannkaka.

Tillagning Glutenfria och Laktosfria Proteinpannkakor:

Blanda 1st skopa proteinpannkakspulver med 1dl vatten eller 1dl mjölk i en shaker eller skål. Skaka eller rör tills den fördelat sig fint. Stek omedelbart i teflonpanna med lite olivolja eller matfett.

1 dl vätska samt 1st skopa pulver ger en stor pannkaka, vill du göra mindre dela satsen till önskad storlek som tex plättar. Smaken på proteinpannkakan tycker inte vi påverkas om det är mjölk eller vatten som används, det blir lika gott i båda fallen. Dock får den proteinpannkakan med mjölk lite mer volym så justera receptet efter storlek på stekpanna eller efter egna önskemål.

Hemlagad lågkalori chokladsås

En god chokladsås men inte så fet och full med socker som de man köper färdiga. En chokladsås som även kan användas till glass eller proteinshakes.

Ingredienser:

1 msk kakao

3-4 msk vatten eller mjölk

1/2 tsk Stevia Sugar Ica

Tillagning hemlagad lågkalori chokladsås:

Vispa ihop kakao samt vätska. Låt koka upp försiktigt, dra av kastrullen från spisen. Tillsätt sötningsmedel Stevia Sugar strö. Rör tills allt fördelat sig. Smaka av samt tillsätt eventuellt vaniljessens om du vill ha en sötare smak. Lägg ut Proteinpannkakorna och rulla ihop dem. Ringla såsen lite över pannkakorna.

Garnera gärna med något mer som tex jordgubbar samt blåbär. Njut av pannkakorna varma eller kalla som frukost, mellanmål eller till lunch!

 

 

Proteinpudding

proteinpudding

Proteinpudding

Ett riktigt gott recept på Proteinpudding med högt proteininnehåll. Vi har valt en variant med smak av choklad men det går naturligtvis att variera. Vårt recept innehåller äggvita så man kan även prova utan vid allergi.

Recept god Proteinpudding:

Innehåll/ingredienser Proteinpudding:

Skinnyshake måltidsersättning 1 skopa ca 30g. Köp den här https://staygood.com/produkt/skinnyshake-maltidsersattning/

Kakao 2 tsk

Kokos 2 msk

Äggvita 1st

Vatten 3 msk

Gör så här:

Blanda alla torra ingredienser i en bunke/tallrik, rör om ordentligt tills blandat sig. Tillsätt sedan vätskor som äggvita/vatten. Rör om igen! Sätt in i micron och köp på full effekt. Vi tyckte att 45 sekunder var lagom men det varierar så håll koll och prova dig sakta fram! Den blir lite fastare i kanterna sedan mjuk i mitten. Ställ in Proteinpuddingen i kylen i minst en timma. För större sats dubbla tex allt i receptet.

Vi spetsade vår variant på Proteinpudding med lite Vanillinsocker ca 1/2 tsk. Det behövs egentligen inte men kan ge lite extra rundhet i smaken. Eller kanske slänga på lite proteinglass, eller varför inte härligt gott jordnötssmör.:-)

 

 

green coffee bean

Green Coffee Bean är snart här!

Snart är Staygood Green Coffee Bean till försäljning

Inom kort kommer vi lansera den populära bantningsprodukten Green Coffee Bean. Håll utkik i nyhetsbrevet om mer information.

Köp Green Coffee Bean här: https://staygood.com/produkt/green-coffee-bean/

Skinny Shake

skinny shake

Skinny Shake

Skinny Shake måltidsersättning är ett bantningspulver och proteinpulver för att ersätta måltider när du vill gå ner i vikt, men denna goda proteinrika shake kan också användas som PWO före träning. Den har en hög nivå av protein och kan även efter träning användas för att fylla på depåerna i kroppen. Men för de som tränar tung styrketräning rekommenderas ett så kallat proteinpulver med minst 75% protein.

Bantningspulver för dig som vill gå ner i vikt snabbt

Skinny Shake är en pulverdiet och svensk tillverkad måltidsersättning som passar båre män och kvinnor som vill gå ner i vikt snabbt. Detta bantningspulver innehåller endast 2% sötningsmedel. Som jämförelse innehåller det mest kända märket i Sverige mer än 14 gånger så mycket sockerarter, vilket väljer du?!

Skinny Shake är:

Laktosfri

Glutenfri

Utan onödiga tillsatser

Sötad med extremt lågt innehåll av sötningsmedel

Lämplig även för veganer

 

Köp Skinny Shake måltidsersättning i chokladsmak här online. https://staygood.com/produkt/skinnyshake-maltidsersattning/

Nyttigaste chokladbollarna

nyttigaste chokladbollarna

Nyttigaste chokladbollarna

Här finner du recept på de nyttigaste chokladbollarna med proteinpulver. De man köper ute i butiker är oftast fullproppade med socker och E-ämnen. Så vi har valt en smarrig variant av nyttiga ingredienser och blandat med måltidsersättningen SkinnyShake. Dessa proteinbollar passar perfekt som uppladdning inför träningen, eller som ett nyttigare alternativ till fikabrödet på jobbet. Kort sagt ett bra komplement till de varianter man annars kan köpa i butikerna fulla med socker och palmolja.

Nyttigt recept på chokladbollar med proteinpulver:

1dl proteinpulver typ skinnyshake länk här:

2-3 matskedar havregryn

1 matsked chiafrön

1 matsked jordnötssmör

1 tesked kokosolja

1 matsked kokosflingor

1 matsked kakao

3 matskedar vatten

Gör chokladbollarna så här:

Blanda allt i en bunke, rör igenom ordentligt med en slev eller sked tills allt blandat sig. ställ in bunken med smeten i kylskåpet minst 15 minuter. Tag ut smeten och börja rulla chokladbollarna i händerna tills de är jämna och fina. Rulla sedan chokladbollarna i kokos på en tallrik. Klart!:-) Storlek på bollarna kan man välja själv, men de blir väldigt mättande. Så vi brukar göra dem i storlek av en köttbulle.

Om du vill variera ingredienser så finns det mängder av recept på chokladbollar på Google. Bara å söka sedan baka dina smarriga recept.

För att göra egna nyttiga chokladbollar så kan du köpa proteinpulvret och måktidsersättningen SkinnyShake här: Länk

Proteinpulver

proteinpulver

Proteinpulver för dig som tränar, vill behålla muskelmassan eller gå ner i vikt!

Många tror att Proteinpulver är viktigt för att kunna bli stor och stark, det är förvisso sant att protein är byggstenen som krävs för att växa men det finns ju proteinkällor i vanlig mat du kan använda också. Fast för dom flesta av oss finns det helt enkelt inte tid och fantasi att tillreda proteinrik mat som kan ge oss den nivå av protein som krävs för att bygga muskler i tillräcklig omfattning. Då är proteinpulver en billig och snabb lösning. Lite pulver och en shaker samt vätska, så har du ett bra proteinrikt mål i din hand!

Protein är kroppens byggstenar!

Protein består av 22 olika aminosyror och bygger upp kroppens alla viktiga celler, protein kallas därför kroppens byggstenar. Proteinpulver är det kosttillskott vi i Sverige som tränar använder absolut mest. På marknaden finns mängder av varianter i vassle, kasein eller soya. Vi själva apå staygood använde vår egen SkinnyShake som proteinkälla, den är även en riktig kick att ta inför träningen. Typ 1 timma innan kan du göra din shake och få upp blodsockret samt fylla på depåerna lite. Du kan köpa SkinnyShake här: https://staygood.com/produkt-kategori/maltidsersattning/

Proteinpulver på Vasssle, Kasein?

Proteinpulver är ett pulver framställt genom spjälkning i antingen naturliga ingredienser eller kemiskt blandat. Det finns många varianter på proteinpulver, vi i Sverige använder oftast den variant som är tillverkad på vassle. Vasslepulver heter på engelska Whey därför är många av produkterna döpta till Whey Protein osv. Vassleproteinet utvinns ur kornas mjölk och utgör ungefär en femtedel av proteinet i mjölken, övriga delar i proteinet hos mjölken är det så kallade Kaseinet. Vasslet utvinns genom osttillverkning, det är helt enkelt en restprodukt som man får fram efter att man blandas med löpe.

Löpet skiljer separerar kaseinet och mjölkfettet från vasslet. Vasslet kan man sedan efter det filtrera och torka för att uppnå olika halter av protein.

Proteinpulver av Soya

Proteinpulver av Soya som bas blir allt vanligare i handeln. Hos oss på StayGood erbjuder vi måltidsersättningen och proteinpulvret SkinnyShake. Som komplement och till dem som är allergiska mot mjölk/ laktosintoleranta eller vill ha glutenfritt proteinpulver erbjuds Soya. Proteinpulver på Soya är ju även lämpligt om man av etiska skäl inte vill köpa produkter som framställt av djurriket, om man är så kallad vegan. Proteinpulver på Soya är dessutom både billigt och välsmakande så ett fullgott alternativ till Kasein och Vassle.

 

 

Test av Skinnyshake på Moa Örnbergs blogg

skinnyshake test meal replacement

Test av Skinnyshake med Moa Örnberg

Moa Örnberg har testat den nya måltidsersättningen SkinnyShake och skrivit på sin blogg om hur hon upplever den. Moa är en träningsmotiverad tjej bosatt i Bollnäs med ett stort intresse i gym/fitness men även för produkter inom hälsa och träning. I sitt test av SkinnyShake beskriver hon sin upplevelse kring känsla och smak.

Vi får just nu många förfrågningar om SkinnyShake från dem som tränar mycket och ofta, men även dem som inte tränar alls efterfrågar produkten. Fördelen är att den passar alla som vill gå ner snabbt i vikt. Proteinpulver är ju så lätt att bära med sig, vill man fylla på depåerna efter träningen så är allt som krävs lite vatten att fylla sin shaker med.

Oavsett nivå och mål är det intresse för att testa denna produkt, dels eftersom den med sin laktos och glutenfria innehåll passar i stort sett alla. Men också för att den har så lågt innehåll av sötningsmedel, men ändå är så god!

Du kan läsa mer Skinnyshake test här: http://ornberg.blogg.se/2015/october/staygood.html 

Här kan du köpa produkten till bra pris: https://staygood.com/produkt/skinnyshake-maltidsersattning/

Skönhet i centimeter

Vad är den optimala vikten och vad “får” man väga för att bli accepterad i samhället?!

Vi är av den åsikten att man mäter inte skönhet i centimeter! När du mår bra så mår kroppen bra, så vår ambition är att skapa produkter som får dig att trivas och må bra i din kropp. När man finner rätt balans så kommer det att synas utanpå, det är inte vad mätaren på vågen visar eller hur många centimeter du har runt midjan som avgör. Så gör det du mår bra utav och om vi och våra produkter för viktminskning kan hjälpa dig på vägen att nå målet-ja då är vi så klart ett riktigt bra team!

Godaste måltidsersättningen

Godaste måltidsersättningen

Godaste Måltidsersättningen!

SkinnyShake är en måltidsersättning som är både glutenfri och mjölkfri, passar även för dig som inte tål gluten celiaki(glutenintolerans) eller som är laktosintolerant. Skinnyshake choklad är den godaste måltidsersättningen vi provat, prova den du också! Vi vill gärna höra vad du tycker!

Snabb viktminskning

Med vår måltidsersättning kan du få en snabb viktminskning. Men det passar inte alla att gå ner snabbt i vikt, eftersom man kan riskera tappa även en del muskelmassa om viktminskningen går för snabbt.

Pulvret i måltidsersättningen är lätt att blanda och lösa upp med vatten, mjölk eller tex kokosmjölk. Konsistensen blir bäst tycker vi om man tar en skopa pulver och blandar med ca 2,5 dl vatten. Sedan skakar man shakern ordentligt och efter ca 20 sekunder är det bara att dricka.

Glutenfri och mjölkfri!

Denna måltidsersättare/pulverdiet är mjölkfri, lämplig för alla men passar även dig som söker en glutenfri eller mjölkfri måltidsersättning. Vår godaste måltidsersättning har lågt innehåll av sötningsmedel, sötningsmedlet understiger 2%. Vårt mål var att tillverka den godaste måltidsersättningen i sverige utan att tumma på kvalité. Vår shake har en härligt frisk god smak av choklad och utan att bli så där kemisk som vissa pulverdieter. Kort sagt helt perfekt!

Du kan se recensioner samt köpa den här: https://staygood.com/produkt/skinnyshake-maltidsersattning/

Viktnedgång – så går du snabbt ner i vikt!

Viktnedgång

Vi på StayGood är specialiserade inom ämnet viktminskning och med vår hjälp kan du tappa vikt snabbt och säkert. Viktminskning är egentligen ganska enkelt teoretiskt sett, det sker genom att man tillför kroppen färre kalorier per dag än man gör av med.

Viktnedgång är något som de flesta av oss någon gång i livet får ägna oss åt, med hjälp av bättre kost och motion/träning så når man oftast de mål man har. Men ibland krävs lite mer “skjuts” på vägen, det räcker alltså inte med att köra sitt-ups hemma om du vill få magrutor.

  • Byt ut mellanmål mot en bra måltidsersättning (du finner en måltidsersättning här via länken)
  • Avstå från oraffinerade produkter som halvfabrikat, pulversåser, färdigrätter, bakeoff osv
  • Motionera och ägna dig åt tex konditionsträning/intervallträning eller tyngre styrketräning

 

Bantningspulver

bantningspulver

Bantningspulver

Bantningspulver och pulverdieter  som det också kallas har i alla tider varit omskrivet och högt debatterat. Vi själva förespråkar gärna denna typ av viktminskning och ser den som ett skonsamt och långsiktigt bra ändamål för att gå ner i vikt. Bantningspulver är en typ av proteinshakes som ersätter frukost/lunch eller middag, med hjälp av att bantningspulvret har ett lägre antal kalorier per måltid än vanlig mat. Så understiger alltså det totala intaget av kalorier per dag det din kropp förbränner. På så vis går du ner i vikt! Ganska enkel matematik med andra ord.

bantningspulver är världens enklaste diet, välj valfri variant och blanda i en shaker sedan drick och det är klart. Det innebär att du kan ha det med dig oavsett om du arbetar på kontor/byggarbetsplats eller vandrar i skogen. Du behöver alltså inte stå i köket eller vara på gymmet.

Bantningspulver en diet för snabb viktminskning?

Om man har bråttom att gå ner i vikt så kan bantningspulver vara lösningen för dig, men vad är snabbt och vad är normal tid för viktminskning kort sagt vad kan man förvänta sig utan att känna sig lurad? Det är oerhört individuellt när det kommer till bantning, utgångsläget ser ofta väldigt varierat ut, om man tränar eller inte påverkar resultatet så klart i stor utsträckning. Det är inte säkert att snabbt alltid är det bästa, vad är vitsen om man tex snart går upp igen så fort man upphör med dieten? Så välj en variant av bantning som håller i längden.

Pulverdiet tillsammans med fettförbränning?

Kan man använda måltidsersättning och annan pulverdiet samtidigt som fettförbränning? Ja absolut! Men viktigt är att inte tappa bort sig och mixa för många olika produkter, risken är att du inte vet vad som ger vad till slut.

Har du bestämt dig för att gå ner i vikt, och nu vet tillräckligt för att köra igång. Då får vi önska dig lycka till och nämna några sista visdomsord. Kombinera gärna produkter för viktminskning med träning, det är den effektivaste blandningen för ett lyckat recept. Och glöm inte att ha kul!

Laktosfritt proteinpulver

Det har efterfrågats bland våra kunder och efter ett års arbete kunde vi äntligen lansera SkinnyShake som är helt laktosfritt och glutenfritt proteinpulver. Basen i shaken är soyaprotein och smaken är inte så kemisk som vissa andra pulverdieter, tvärtom den smakar som en mindre söt Oboy enligt kunderna och det får väl anses som ett gott betyg.

Gå ner i vikt snabbt

Många har en önskan om snabba resukltat, att man med bantningspulver kan gå ner i vikt snabbt är ett känt faktum. Det som är problemet för en del kan vara att det är påfrestande att vara mer hungrig än man brukar, särskilt till en början. Det brukar dock lugna sig efter några dagars fastande.

Bantningspulver och shakes tillsammans med träning?

Köp vårt laktosfria och glutenfria pulverdiet/bantningspulver SkinnyShake här för snabb viktminskning: Länk tryck här!

 

Rabattkod StayGood

rabattkod staygood

För att ta del av rabattkoder till Staygood.com rekommenderar vi att du följer vårt nyhetsbrev. Där lämnar vi alltid de bästa rabattkoderna och kampanjerna! Som fri frakt osv.

Du finner anmälan till vårt nyhetsbrev längst ned på sidan!

Välkommen!:-)

Snygg rosa vattenflaska

snygg rosa vattenflaska

Snygg rosa vattenflaska

Nu när sommaren äntligen är här så passar det bra med en snygg rosa vattenflaska till stranden eller gymmet. Läcker färg och riktigt bra modell på shaker, passar till många tillfällen!

Packa shakern i kylväskan

 

Om du har en kylväska så är vårt tips att fylla vattenflaskan några timmar innan avfärd med kall förslagsvis proteinrik dryck, sedan låta den stå i kylen och packa ner den precis vid avfärd. Då har du en god och väl kyld dryck redo när du ligger på stranden. Flaskan håller tätt och är utrustad med ett filter så du lätt kan skaka den för att blanda pulver och vatten. Snyggt rosa är den också!

 

Köp vattenflaskan här: snygg rosa vattenflaska

 

Kladdkakemuffins recept

kladdkakemuffins recept proteinpulver

Kladdkakemuffins Recept

Recept för 6 stora kladdkakemuffins eller 8 små för dig som tänker på vikten! Kladdkakemuffins med recept av ingredienser av proteinpulver.
 
Ingredienser som behövs i dessa oerhört goda kladdmuffins:
4 skopor (ca 4×25 g) valfritt proteinpulver med smak av choklad, typ denna som är både laktosfri och mjölkfri https://staygood.com/produkt/skinnyshake-maltidsersattning/
2,5 dl (ca 85 g) havregryn (vanlig dvs ej fiberberikad)
Söta gärna dina kladdkakemuffins med 3-4 msk stevia strö eller vanillin socker
1/2 tsk salt
2 tsk kakao
1 tsk bakpulver
1/2 banan
2,5 msk naturellt jordnötssmör nutella (eller annat valfrit nötsmör),
Smaksättning: Välj tex hackad sockerfri choklad, eller smakrika kryddor som kanel, kokos

Så här bakar du dina kladdkakemuffins

1. Börja med att sätta på ugnen till en temperatur av 175C.
2. Mixa sedan hälften av havregrynen till ett mer pulveriserat mjöl i en antingen matberedare eller med en vanlig stavmixer. Blanda sedan alla torra ingredienser i en bunke.
3. Lägg banan och jordnötssmöret i en matberedare (eller med stavmixer) och blanda tills du fått en slät smet.
4. Blanda ihop de torra ingredienserna med smeten av banan/jordnötssmör och blanda väl. Fördela sedan smeten i 6 stora eller 8 små muffinsformar. Grädda i mitten av ugnen ca 12-15 minuter, kläm lite försiktigt på dem och se om de är fasta med lite kletiga/mjuka i mitten, så är de klara).

Kladdkakemuffins och Proteinmuffins efter träningen?

Ta ut dina kladdkakemuffins från ugnen och låt dem svalna. Sedan när du kommer hem efter träningen har du något riktigt gott och proteinrikt att se fram emot!
Gör vårt kladdkakemuffins recept!
Med hjälp av detta recept kan du själv baka hemma. Det blir gott och du har koll själv på alla ingredienser. Vårt recept på kladdkakemuffins är enkelt och går snabbt att baka. Frys gärna in dina goda kladdmuffins så du inte äter alla på en gång, för får de stå framme blir de även lätt torra och tråkiga. Lycka till!

Rosa snygg shaker!

snygg rosa shaker

Rosa snygg shaker äntligen i lager!

Äntligen har vi fått påfyllning av den snygga rosa shakern från StayGood. Denna modell av shaker är framtagen av proffs och i högsta tänkbara kvalité. Läcker neonrosa färg på alla 3 detaljerna som flaska, topp och lock.

Köp en proteinshaker i läcker neonrosa

Denna shaker fungerar lika bra som vattenflaska eller proteinshaker, den håller garanterat tätt och är tillverkad i allergifri plast. Den tål maskindisk och kan tom värmas i mikrovågsugnen. Denna modell vi har är i mellanstor storlek 500 ml, det är en smidig modell på shaker som kan användas på gymmet eller på kontoret för att imponera på kollegorna.

Köp en riktigt snygg rosa shaker av oss på StayGood och du får en vän som håller länge! Köp shakern här online https://staygood.com/produkt/shaker-pink-500-ml/

Tidning på köpet!

staygood-topphalsa

Kampanj köp få en tidning på köpet!

Vår kampanj just nu i februari är att alla som köper 2 produkter eller fler en tidning utan kostnad. Tidningen är från populära hälso och träningsmagasinet Topphälsa. Där kan du läsa om 5:2 dieten, Charlotte Pirellis tips på övningar, inspiration om yoga och vad du bör satsa på för mat. Även spännande läsning hur man undviker de tio vanligaste misstagen vid viktminskning.

Magnus Carlsson från bandet Barbados tipsar om sin träning och hur han hanterar socker!

I detta nummer från Topphälsa får vi följa Magnus Carlsson under hans vardag bland resor och träning. Magnus lever ett aktivt liv och är ständigt på resande fot. Det gör att träning och kost varierar från dag till dag, Magnus berättar om hans tips på hur han får detta att fungera.

Så utnyttja vår kampanj och köp 2 produkter-få detta nummer av tidningen Topphälsa utan kostnad! Gäller i februari 2015!

Raspberry Ketone för snabb viktminskning

 

staygood raspberry ketone

Raspberry Ketone när du vill gå ner i vikt snabbt!

Viktminskning är ett kärt ämne i Sverige och aldrig tidigare har så många svenskar ägnat sig år träning, tyvärr lider många av fetma och det är egentligen inte så konstigt. På vägen till jobbet, gymmet eller motionsspåret utsätts vi dygnet runt för frestelser, även träningsanläggningarna erbjuder i oförstånd produkter som är rent skadliga för hälsan. Raspberry Ketone kan inte mätta dig efter träningspasset, men den kan ge hjälpa dig med förbränningen!

Proteinbars onyttiga?!

Se på alla dessa proteinbars som kommit ut på marknaden, de flesta är inget annat än förklädda godisbitar med i bästa fall högt proteininnehåll. Tyvärr är de även ofta fulla av socker och fett/kolhydrater, som i sin tur leder dig och din förväntade viktminskning åt fel håll. Dessa proteinbars finns oftast tillgängliga när vi är som mest mottagliga och har lågt blodsocker. På gymmet efter ett träningspass, eller i kassan när man handlat och är utsvulten av att ha släpat sig igenom butikens sortiment.

Kan man gå ner i vikt snabbt med Raspberry Ketone?

Vi har alla olika kroppar och förutsättningar, gemensamt för alla är dock att om man förbrukar fler kalorier än man tillför går man ner i vikt. Ganska enkel matematik, men ibland behövs hjälpmedel för att skynd apå proseccen. Hallonketoner som finns i Raspberry Ketone är bevisat effektiva vid viktminskning, så välj bra produkter som gör dig gott och leder till bättre hälsa. Du finner mer info om StayGood Raspberry Ketone här: https://staygood.com/produkt/raspberry-ketone/

 

Proteinkladdkaka recept

proteinkladdkaka recept

Recept på proteinkladdkaka

Längtar du efter kladdkaka men vill undvika en massa kolhydrater och fett? Detta recept på proteinkladdkaka gör du enkelt på några minuter och kan avnjuta med gott samvete. Över 20 gram protein så ett perfekt mellanmål eller när du är sugen på ett nyttigt snacks!

Recept:

1dl proteinpulver med smak av choklad tex vår egna laktos och glutenfria SkinnyShake https://staygood.com/produkt/skinnyshake-maltidsersattning/ 

Ange koden PROTEINKLADDKAKA i kassan så får du 20% på SkinnyShake choklad!

1 kryddmått bakpulver

0,5 dl vatten

Blanda ingredienserna i en skål, kör blandningen i mikrovågsugnen ca 1 minut beroende på effekt och önskad konsistens(vi själva brukar köra 1,5 minut).

Låt stå svalt tex i kylen en stund, gärna några timmar för bäst konsistens. Vips så har du din proteinkladdkaka klar!

 

Garcinia Cambogia inför beach 2015

garcinia cambogia sverige
Garcinia Cambogia nu i Sverige

Har du börjat planera din form inför sommaren och “Beach 2015”? Om inte så är det hög tid att göra det nu. Vill du gå ner snabbt i vikt? Eller bara ha lite hjälp samt ett bra komplement till din vanliga kost och träning?!

Garcinia Cambogia är en helt naturlig hälsokostprodukt som kan hjälpa dig nå dina mål med att gå ner i vikt, denna typ av viktminskning har funnits några år i Sverige men är väl känd och mer utbredd i USA samt i Asien där den härstammar från. Garcinia Cambogia utvinns ur en frukt och som använts under många år av befolkningen i Asien för dess goda egenskaper att minska hunger.

Garcinia kan hjälpa dig gå ner i vikt!

Frukten Garcinia Cambogia innehåller serotonin vårt “må-bra-hormon”, serotonin påverkar humöret och om nivåerna i kroppen av serotonin sjunker får man lätt depression, blir håglös, stressad, osäker och suget efter snabba kolhydrater ökar. Något som vi i Sverige ser en ökning utav. Viktigt att man har en balans mellan måltiderna, så inte onödigt blodsockerfall uppstår och sötsuget inträder. Garcinia Cambogia är en produkt för viktminskning som kan hjälpa dig motverka detta.

Här kan du köpa Garcinia Cambogia i Sverige

Att äta snabba kolhydrater leder till högre nivå av serotonin, därför känner man sig ofta tillfredsställd och lugn efter intag av tex choklad och andra sötsaker. Snabba kolhydrater leder obalans i insulinnivåerna samt därmed till ökad vikt och att onödigt fett lagras i kroppen. Vi på StayGood gillar själva träning och ser många fördelar med att motionera, det leder ofta till att man även intresserar sig för vad man stoppar i sig. Med Garcinia Cambogia från StayGood kan ditt sötsug minska och du få hjälp att gå ner i vikt. Så vill du gå ner i vikt och köpa Garcinia Cambogia i Sverige, så finner du produkten samt mer information här: https://staygood.com/produkt/garcinia-cambogia/

Fettförbränning som fungerar?

staygood-viktminskning

Fettförbränning!

Hur många gånger har det inte skrivits böcker eller artiklar i tidningar om detta ständigt lika omdebatterade ämne, det känns dessutom mer aktuellt än någonsin att ta hand om vår hälsa.

Stenålderskost eller feta hamburgare?

Det fanns en tid när människan inte behövde fokusera på annat än att äta så mycket som möjligt, under människans första tusen år gick all energi åt till att skaffa ny föda. Människan fick i första hand prioritera att jaga och hushålla med den kosten som fanns att tillgodo göra sig, förhoppningsvis kunde de som var boende i klimat där årstiderna växlade lägga på sig ett bekvämt lager med fett och muskler innan kylan gjorde sitt intåg.

Idag när våra liv ser annorlunda ut har både förutsättningar och mål förändrats, längs de svenska vägarna trängs de olika bensinmackarna och restaurangkedjorna för att få proppa våra kroppar fulla med läsk, godis, korv och hamburgare. Vår livsstil har skapat ett allt större midjemått genom att tillgången på föda är för många obegränsad…vi behöver inte ens jaga djur längre förutom för det eventuella nöjets skull.

Svensken motionerar oftare

Så vad vi som bor i Sverige behöver är en livsstil där motion och hälsa prioriteras, med våra kosttillskott kan du komma långt men om du vill nå ända fram i mål krävs oftast en förändring av livsstil. StayGood har tagit fram ett antal produkter som vi vet fungerar som fettförbrännare, Börja ditt nya liv idag och ta steget mot en bättre hälsa…det är den bästa investering du kan göra! I sverige motionerar vi oftare men den allmänna folkhälsan är sämre än någonsin. dags att ändar på det! Testa fettförbrännare som Garcinia Cambogia så får du en bra hjälp på vägen, du finner den här samt mer information: https://staygood.com/produkt/staygood-garcinia-cambogia-60-kapslar/

 

 

Om StayGood.com

staygood hälsokost

StayGood snabb viktminskning på nätet!

StayGood är ett företag som representerar ett av Sveriges största tillverkare på hälsokost, viktminskningsprodukter samt kosttillskott. Tillverkningen av produkterna från StayGood sker under noggrann kvalitetsförsäkran av Svensk personal, recept och utveckling sker under särskild kontroll för att kunna garantera högsta kvalité.

Kosttillskott online!

StayGood finns till för dig som vill gå ner snabbt i vikt och som söker bra produkter inom bantning. Att genomgå en diet kan vara jobbigt och för att göra det så roligt och nyttigt som möjligt är det viktigt att ha rätt förutsättningar. Vi på StayGood är måna om att våra kosttillskott är så rena från onödiga tillsatser som socker och andra sötningsmedel som det bara är möjligt.

Gå ner i vikt snabbt!

När man vill gå ner i vikt snabbt är det inte alltid en fördel att gå för fort fram, många som börjar gå diet eller banta lägger 100% en kort period för att sedan när man gått ner i vikt ge upp och snabbt återgå till den urspungliga vikten. Detta kan vara en effekt av så kallad jojo-bantning. Kroppen mår bra av att ha ett varierat födointag, använd gärna istället fasta i perioder för att lättare lära känna just din kropp och dina egna förutsättningar att gå ner i vikt. Vi på StayGood vill att du skall känna trygghet med de produkter för viktminskning som du köper av oss online, personalen som ansvarar för produkten är utbildad inom näringslära och har mångåring erfarenhet av utveckling på kosttillskott. StayGood erbjuder hälsokost och viktminskningspreparat för dig som vill nå bästa resultat, men samtidigt inte vill utsätta dig för orena substanser eller osäkra produkter. Med StayGood levereras förpackningar där innehållet tydligt deklareras, vid behov använd kosttillskott från StayGood så är du alltid i topp och får den energi och kraft som krävs för att orka ett långt hårt träningspass eller minska snabbt i vikt! Köp StayGood hälsokost och kosttillskott online!